pageloader

Accu Auto Audi Q5 Zwart Metallic MP4 TV-Scherm 4X4 2 Persoons Rubber Banden

EC-PB-Q5-12V-BLACK-METALLIC

€ 435,00 € 595,00

-
+
  • Voor 15:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Meer dan 50.000 volgers op facebook
  • Bekend van tv sbs 6 en rtl4
  • 2 jaar garantie
  • Professionele service afdeling
  • Alles direct uit eigen voorraad leverbaar

Leeftijd : 1-2, 3-5, 6-8

Zitplaatsen : 2 persoons

Max Draaggewicht : tot 50 kg

Afstandsbediening : Ja

Soort Afstandsb. : 2.4G Soft Start

Accu/Batterij Vermogen : 2x12V=12V 14Ah

Automerk : Audi

Merkhouder : Audi

Kleur : Zwart Metallic

Materiaal : Kunststof

Openslaande Deuren : Ja

Type Banden : Rubberen EVA banden

Soort Gordel : Ja, heupgordel

Accu/Batterij Indicator : Digitaal

Type Accu/Batterij : Gesealde loodaccu (250 laadbeurten)

Snelheid : 3, 5 en 7 km/u

Rem : Elektrische rem (bij loslaten gaspedaal)

Geluid/Muziek : Claxon en voorgeprogrammeerde muziekjes

MP3-aansluiting : Ja

Verlichting : LED-verlichting in de kop- en achterlampen

Extra's : MP4 TV scherm

Dashboard Verlichting : Ja

Montagetijd : 45 minuten

Oplader : 12V 1000mA

Levertijd : 1-2 werkdagen (zie leverbaar)

Afmetingen : 145 x 93 x 66 cm

Aantal motoren : 4

Starten d.m.v. : Start knop

Meegeleverd : Afstandsbediening, Instructieboekje, Oplader

Garantie : 2 jaar (zie leveringsvoorwaarden), 3 maanden op de accu´s

Volledige omschrijving : De allernieuwste Audi Q5 met echte 4 wiel aandrijving, dus 4 motoren (op elk wiel 1 van maar liefst 35 Watt), de stoere en grote en super sterke Q5 12V met echte EVA schuimrubber banden en 2.4G Soft Start Afstandsbediening ! Door middel van een voetpedaal kunnen de kinderen de kinderaccuauto voortbewegen. U kunt de Elektrische Kinderauto ook dmv een 2.4G afstandsbediening besturen (links/rechts en "soft start" vooruit/achteruit) en op de afstandsbediening de snelheid in diverse standen regelen. Tevens kunnen de deuren echt open. De Elektrische Kinderauto wordt met een knop gestart en heeft start en motor geluiden. Ook heeft de auto een touchscreen mp4 TV-Scherm waarmee uw kindje muziek kan luisteren en filmpjes kan kijken. De auto is voorzien van zeer mooie LED koplamp en achterlamp verlichting. De Elektrische Kinderauto beschikt over twee heupgordels zodat uw kindje veilig vastgezet kan worden en heeft met "leer" beklede stoelen. Deze kinder accuauto beschikt ook over airco ventilatie! dit betekend dat de auto echte roosters heeft waar lucht uit geblazen wordt. Deze kinderaccuauto heeft extra zware accu's, vermogen: 2 x 12V 7Ah voor extra lang rijplezier! Deze mooie zeer grote auto is een 12V en beschikt over 4 motoren (op ieder wiel een 12V motor). Daardoor is deze Elektrische Kinderauto ook geschikt om te rijden op onverharde ondergrond zoals bijvoorbeeld gras. De Elektrische Kinderauto kan 3, 5 en 7 km/uur. Deze Prachtige Audi Q5 heeft een maximum leeftijd van +/-7 jaar! Deze moet op pallet verzonden worden: 49,95 verzendkosten voor NL en 72,50 voor BE voor deze zeer grote en zware doos !

De allernieuwste Audi Q5 met echte 4 wiel aandrijving, dus 4 motoren (op elk wiel 1 van maar liefst 35 Watt), de stoere en grote en super sterke Q5 12V met echte EVA schuimrubber banden en 2.4G Soft Start Afstandsbediening ! Door middel van een voetpedaal kunnen de kinderen de kinderaccuauto voortbewegen. U kunt de Elektrische Kinderauto ook dmv een 2.4G afstandsbediening besturen (links/rechts en "soft start" vooruit/achteruit) en op de afstandsbediening de snelheid in diverse standen regelen. Tevens kunnen de deuren echt open. De Elektrische Kinderauto wordt met een knop gestart en heeft start en motor geluiden. Ook heeft de auto een touchscreen mp4 TV-Scherm waarmee uw kindje muziek kan luisteren en filmpjes kan kijken. De auto is voorzien van zeer mooie LED koplamp en achterlamp verlichting. De Elektrische Kinderauto beschikt over twee heupgordels zodat uw kindje veilig vastgezet kan worden en heeft met "leer" beklede stoelen. Deze kinder accuauto beschikt ook over airco ventilatie! dit betekend dat de auto echte roosters heeft waar lucht uit geblazen wordt. Deze kinderaccuauto heeft extra zware accu's, vermogen: 2 x 12V 7Ah voor extra lang rijplezier! Deze mooie zeer grote auto is een 12V en beschikt over 4 motoren (op ieder wiel een 12V motor). Daardoor is deze Elektrische Kinderauto ook geschikt om te rijden op onverharde ondergrond zoals bijvoorbeeld gras. De Elektrische Kinderauto kan 3, 5 en 7 km/uur. Deze Prachtige Audi Q5 heeft een maximum leeftijd van +/-7 jaar! Deze moet op pallet verzonden worden: 49,95 verzendkosten voor NL en 72,50 voor BE voor deze zeer grote en zware doos !

Tips Accugebruik


Eerst de accu aansluiten

Oplaadtijden:
        1e keer, 16 uur
        Normaal, 10 tot 12 uur

Zoveel mogelijk het product leeg rijden en helemaal volladen

Bij het opladen eerst de lader in het stopcontact en dan pas in het product. Bij afkoppelen eerst uit het product en dan uit het stopcontact

Als het product een langere tijd stil staat (min 6 tot 8 weken), eerst volledig opladen en dan de accu's loskoppelen. Elke 2 maanden 1 keer volledig bijladen.

Zorg dat het product tijdens het laden is uitgeschakeld. Wanneer de lader in het product zit zal het product niet functioneren

  De grootste in Nederland en België

  De goedkoopste

  Voor 15:00 besteld, morgen in huis

  Meer dan 50.000 volgers

KENTEKEN ACTIE!
LEES MEER
facebook-logo
Accuautoshop.nl