pageloader

Accu Auto Mercedes C63s-AMG Zwart 12V Rubber Banden

EC-PB-1588-12V-BLACK

€ 209,00 € 335,00

-
+
  • Voor 15:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Meer dan 50.000 volgers op facebook
  • Bekend van tv sbs 6 en rtl4
  • 2 jaar garantie
  • Professionele service afdeling
  • Alles direct uit eigen voorraad leverbaar

Leeftijd : 1-2, 3-5

Zitplaatsen : 1 persoons

Max Draaggewicht : tot 40 kg

Afstandsbediening : Ja

Soort Afstandsb. : 2.4G Soft Start

Accu/Batterij Vermogen : 12V 7Ah

Automerk : Mercedes

Merkhouder : Mercedes

Kleur : Zwart

Materiaal : Kunststof

Openslaande Deuren : Ja

Type Banden : Rubberen EVA banden

Soort Gordel : Ja, 5-puntsracegordel

Accu/Batterij Indicator : Digitaal

Type Accu/Batterij : Gesealde loodaccu (250 laadbeurten)

Snelheid : 3 en 6 km/u

Versnelling : Voor- en Achteruit

Rem : Elektrische rem (bij loslaten gaspedaal)

Geluid/Muziek : Opstartgeluiden, claxon en voorgeprogrammeerde muziekjes

MP3-aansluiting : Ja

Verlichting : LED-verlichting in de koplampen en achterlichten

Extra's : Lederlook stoel

Dashboard Verlichting : Ja

Montagetijd : 30 minuten

Oplader : 12V 1000mA

Levertijd : 1-2 werkdagen (zie leverbaar)

Afmetingen : 116 x 67 x 50 cm

Aantal motoren : 2

Starten d.m.v. : Aan/uit-knop

Meegeleverd : Afstandsbediening

Garantie : 2 jaar (zie leveringsvoorwaarden), 3 maanden op de accu´s

Volledige omschrijving : Het betreft hier de Mercedes C63 AMG, die voorzien is van een lederen stoel en EVA Rubber Banden, echte deuren en een 12V 7AH Accu voor lekker veel rijplezier! De Elektrische Kinderauto beweegt zich voort d.m.v. een voetpedaal. Ook is het mogelijk voor de ouders om de auto te besturen met een afstandsbediening (vooruit/achteruit en links/ rechts). De Elektrische Kinderauto heeft een digitale 2.4G afstandsbediening met een "soft start"-functie. Hierdoor trekt de auto wat minder snel op, dit is vooral voor de kleinste kinderen fijn. Op deze afstandsbediening kunt u de snelheid in 3 standen regelen. De Elektrische Kinderauto wordt met een start-knop gestart en heeft start en motor geluiden en extra voorgeprogrammeerde muziekjes die via het stuur te bedienen zijn. Ook is de Elektrische Kinderauto voorzien van een MP3 aansluiting en volume regeling. Tevens is de auto voorzien van LED koplampen, achterlichten en dashboard-verlichting. De auto beschikt over een 5-punts gordel zodat uw kind veilig vastgezet kan worden. Deze Elektrische Kinderauto is een 12V en beschikt over 2 motoren (op ieder achterwiel een 12V motor). Daardoor is deze Elektrische Kinderauto ook geschikt om te rijden op onverharde ondergrond zoals bijvoorbeeld gras. De kinderaccuauto kan dus maximaal 6 km/uur en heeft een zware accu van 12V7Ah voor lang rijplezier!

Het betreft hier de Mercedes C63 AMG, die voorzien is van een lederen stoel en EVA Rubber Banden, echte deuren en een 12V 7AH Accu voor lekker veel rijplezier! De Elektrische Kinderauto beweegt zich voort d.m.v. een voetpedaal. Ook is het mogelijk voor de ouders om de auto te besturen met een afstandsbediening (vooruit/achteruit en links/ rechts). De Elektrische Kinderauto heeft een digitale 2.4G afstandsbediening met een "soft start"-functie. Hierdoor trekt de auto wat minder snel op, dit is vooral voor de kleinste kinderen fijn. Op deze afstandsbediening kunt u de snelheid in 3 standen regelen. De Elektrische Kinderauto wordt met een start-knop gestart en heeft start en motor geluiden en extra voorgeprogrammeerde muziekjes die via het stuur te bedienen zijn. Ook is de Elektrische Kinderauto voorzien van een MP3 aansluiting en volume regeling. Tevens is de auto voorzien van LED koplampen, achterlichten en dashboard-verlichting. De auto beschikt over een 5-punts gordel zodat uw kind veilig vastgezet kan worden. Deze Elektrische Kinderauto is een 12V en beschikt over 2 motoren (op ieder achterwiel een 12V motor). Daardoor is deze Elektrische Kinderauto ook geschikt om te rijden op onverharde ondergrond zoals bijvoorbeeld gras. De kinderaccuauto kan dus maximaal 6 km/uur en heeft een zware accu van 12V7Ah voor lang rijplezier!

Tips Accugebruik


Eerst de accu aansluiten

Oplaadtijden:
        1e keer, 16 uur
        Normaal, 10 tot 12 uur

Zoveel mogelijk het product leeg rijden en helemaal volladen

Bij het opladen eerst de lader in het stopcontact en dan pas in het product. Bij afkoppelen eerst uit het product en dan uit het stopcontact

Als het product een langere tijd stil staat (min 6 tot 8 weken), eerst volledig opladen en dan de accu's loskoppelen. Elke 2 maanden 1 keer volledig bijladen.

Zorg dat het product tijdens het laden is uitgeschakeld. Wanneer de lader in het product zit zal het product niet functioneren

  De grootste in Nederland en België

  De goedkoopste

  Voor 15:00 besteld, morgen in huis

  Meer dan 50.000 volgers

KENTEKEN ACTIE!
LEES MEER
facebook-logo
Accuautoshop.nl