pageloader

Accu Quad Hurricane Oranje 800W 36V

EATV-PB8E-800W-36V-ORANGE

€ 549,00 € 600,00

-
+
  • Voor 15:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Meer dan 50.000 volgers op facebook
  • Bekend van tv sbs 6 en rtl4
  • 2 jaar garantie
  • Professionele service afdeling
  • Alles direct uit eigen voorraad leverbaar

Leeftijd : 3-5, 6-8, 9+

Zitplaatsen : 1 persoons

Max Draaggewicht : tot 80 kg

Accu/Batterij Vermogen : 36V 14Ah

Merkhouder : E-Funn

Kleur : Oranje

Materiaal : Stalen frame met kunststof kappen

Type Banden : Rubberen terreinbanden

Accu/Batterij Indicator : Kleur indicator

Type Accu/Batterij : Gesealde loodaccu (250 laadbeurten)

Snelheid : 7, 15 en 23 km/u

Versnelling : Voor- en Achteruit

Rem : Schijfremmen voor en achter

Geluid/Muziek : Claxon

Extra's : Begrenzer met 'ouder'-sleutel

Montagetijd : Gemonteerd geleverd

Oplader : 36V

Levertijd : 1-2 werkdagen (zie leverbaar)

Afmetingen : 108 x 67 x 68 cm

Aantal motoren : 1

Starten d.m.v. : Sleutel

Meegeleverd : Instructieboekje, Oplader

Garantie : 2 jaar (zie leveringsvoorwaarden), 3 maanden op de accu´s

Volledige omschrijving : LET OP: Extra groot artikel en wordt uitsluitend gemonteerd verstuurd. Verzending speciaal pallet transport DHL: NL 49,95 en BE 72,50 per artikel. Dit product kan ook afgehaald worden. Mini Quad HURRICANE MET 3 STANDEN SNELHEIDSBEGRENZER d.m.v. SPECIALE "OUDERS" SLEUTEL (snelheid af te stellen standen 1-2-3 = 7, 15 of 23 km/u). Door zijn 800W motor is er extra veel plezier aan deze quad te beleven, met een topsnelheid van zo'n 23 km/u. Om van deze snelheid tot stilstand te komen zitten er schijfremmen op. De 36V accu heeft een laadtijd van zo'n 5 á 7 uur. Hij is geschikt voor kinderen van 4 tot 9 jaar. De quad heeft een maximaal laadvermogen van 80 kg en staat op 6 inch luchtbanden. Controleer altijd telkens voor gebruik of de ingestelde stand ook klopt met de bedoelde snelheid ivm veiligheid. Artikelen die 8km/uur en harder kunnen, mogen niet op de openbare weg, wel op privé terreinen.

LET OP: Extra groot artikel en wordt uitsluitend gemonteerd verstuurd. Verzending speciaal pallet transport DHL: NL 49,95 en BE 72,50 per artikel. Dit product kan ook afgehaald worden. Mini Quad HURRICANE MET 3 STANDEN SNELHEIDSBEGRENZER d.m.v. SPECIALE "OUDERS" SLEUTEL (snelheid af te stellen standen 1-2-3 = 7, 15 of 23 km/u). Door zijn 800W motor is er extra veel plezier aan deze quad te beleven, met een topsnelheid van zo'n 23 km/u. Om van deze snelheid tot stilstand te komen zitten er schijfremmen op. De 36V accu heeft een laadtijd van zo'n 5 á 7 uur. Hij is geschikt voor kinderen van 4 tot 9 jaar. De quad heeft een maximaal laadvermogen van 80 kg en staat op 6 inch luchtbanden. Controleer altijd telkens voor gebruik of de ingestelde stand ook klopt met de bedoelde snelheid ivm veiligheid. Artikelen die 8km/uur en harder kunnen, mogen niet op de openbare weg, wel op privé terreinen.

Tips Accugebruik


Zoveel mogelijk het product leeg rijden en helemaal volladen

Als het rode lampje (run) brandt, wordt het product geladen. Als het groene lampje (full) brandt, zit het product niet aangesloten op de lader of is het product volgeladen.

De lader maximaal 12 uur aansluiten

Bij het opladen eerst de lader in het stopcontact en dan pas in het product. Bij afkoppelen eerst uit het product en dan uit het stopcontact

Als het product een langere tijd stil staat (min 6 tot 8 weken), eerst volledig opladen en dan de accu's loskoppelen. Elke 2 maanden 1 keer volledig bijladen.

Zorg dat het product tijdens het laden is uitgeschakeld. Wanneer de lader in het product zit zal het product niet functioneren

  De grootste in Nederland en België

  De goedkoopste

  Voor 15:00 besteld, morgen in huis

  Meer dan 50.000 volgers

KENTEKEN ACTIE!
LEES MEER
facebook-logo
Accuautoshop.nl