pageloader

Mini Scooter Classic Zwart-Zwart 350W 36V 3 Speed

ES-PB109E-BLACK-BLACK-350W36V-3S

€ 365,00 € 465,00
''
''
''
-
+
  • Voor 15:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Meer dan 50.000 volgers op facebook
  • Bekend van tv sbs 6 en rtl4
  • 2 jaar garantie
  • Professionele service afdeling
  • Alles direct uit eigen voorraad leverbaar

Leeftijd : 6-8, 9+

Zitplaatsen : 1 persoons

Max Draaggewicht : tot 50 kg

Accu/Batterij Vermogen : 36V = 3 X 12V 7Ah

Merkhouder : E-Funn

Kleur : Zwart

Materiaal : Stalen frame met kunststof kappen

Type Banden : Rubberen straatbanden

Accu/Batterij Indicator : Kleur indicator

Type Accu/Batterij : Gesealde loodaccu (250 laadbeurten)

Snelheid : 7, 17 en 25 km/u

Versnelling : Vooruit

Rem : Schijfremmen voor en achter

Verlichting : Koplamp geeft wit licht

Extra's : Begrenzer met 'ouder'-sleutel

Montagetijd : Gemonteerd geleverd

Oplader : 36V

Levertijd : 1-2 werkdagen (zie leverbaar)

Afmetingen : 113 x 73 x 55 cm

Aantal motoren : 1

Starten d.m.v. : Sleutel

Meegeleverd : Instructieboekje, Oplader

Garantie : 2 jaar met uitzondering van slijtagegevoelige onderdelen

Volledige omschrijving : Een vlotte scooter geschikt voor kinderen van 5 tot 9 jaar. Het maximaal draaggewicht is 50 kg. De scooter bevat een snelheidsbegrenzer met een speciale 'ouders'-sleutel. Hiermee is de scooter in te stellen op 3 standen (7, 16 en 25 km/u). Deze begrenzer is onder het zadel weggewerkt en af te sluiten met een sleutel. De scooter wordt door een 350 Watt motor aangedreven. Deze zorgt met de 36V accu dat er een hoop lol aan de scooter kan worden beleeft. De scooter staat op 4 inch luchtbanden. Zowel voor als achter zitten schijfremmen gemonteerd. Voor de veiligheid is er bij de remmen een systeem ingebouwd zodat wanneer er geremd wordt het gas meteen wordt uitgeschakeld. De laadtijd van de accu wanneer hij helemaal leeg is is zo'n 5 à 7 uur. Controleer altijd telkens voor gebruik of de ingestelde stand ook klopt met de bedoelde snelheid ivm veiligheid. LET OP: Extreem groot artikel: 49,95 verzendkosten voor NL en 72,50 voor BE ! Artikelen die 8km/uur en harder kunnen, mogen niet op de openbare weg, wel op privé terreinen.

Een vlotte scooter geschikt voor kinderen van 5 tot 9 jaar. Het maximaal draaggewicht is 50 kg. De scooter bevat een snelheidsbegrenzer met een speciale 'ouders'-sleutel. Hiermee is de scooter in te stellen op 3 standen (7, 16 en 25 km/u). Deze begrenzer is onder het zadel weggewerkt en af te sluiten met een sleutel. De scooter wordt door een 350 Watt motor aangedreven. Deze zorgt met de 36V accu dat er een hoop lol aan de scooter kan worden beleeft. De scooter staat op 4 inch luchtbanden. Zowel voor als achter zitten schijfremmen gemonteerd. Voor de veiligheid is er bij de remmen een systeem ingebouwd zodat wanneer er geremd wordt het gas meteen wordt uitgeschakeld. De laadtijd van de accu wanneer hij helemaal leeg is is zo'n 5 à 7 uur. Controleer altijd telkens voor gebruik of de ingestelde stand ook klopt met de bedoelde snelheid ivm veiligheid. LET OP: Extreem groot artikel: 49,95 verzendkosten voor NL en 72,50 voor BE ! Artikelen die 8km/uur en harder kunnen, mogen niet op de openbare weg, wel op privé terreinen.

Tips Accugebruik


Zoveel mogelijk het product leeg rijden en helemaal volladen

Als het rode lampje (run) brandt, wordt het product geladen. Als het groene lampje (full) brandt, zit het product niet aangesloten op de lader of is het product volgeladen.

De lader maximaal 12 uur aansluiten

Bij het opladen eerst de lader in het stopcontact en dan pas in het product. Bij afkoppelen eerst uit het product en dan uit het stopcontact

Als het product een langere tijd stil staat (min 6 tot 8 weken), eerst volledig opladen en dan de accu's loskoppelen. Elke 2 maanden 1 keer volledig bijladen.

Zorg dat het product tijdens het laden is uitgeschakeld. Wanneer de lader in het product zit zal het product niet functioneren

  De grootste in Nederland en België

  De goedkoopste

  Voor 15:00 besteld, morgen in huis

  Meer dan 50.000 volgers

KENTEKEN ACTIE!
LEES MEER
facebook-logo
Accuautoshop.nl