Meest voorkomende vragen en antwoorden:

 • Is afhalen mogelijk?

Het bezoeken van de showroom en het afhalen van producten is bij ons zonder afspraak mogelijk. Voor zekerheid of een product op voorraad is kunt u e-mailen naar info@accuvoertuig.be of  info@accuautoshop.nl of bellen naar +31 6 24 880 787

  

 • Wat zijn de verzendkosten van een bestelling?

De verzendkosten voor een normaal pakket zijn € 9,95 binnen België. Binnen Nederland zijn deze kosten € 8,95. Dit geldt voor zowel de waveboards als de accu auto's. Als de accu auto's te groot zijn zullen de kosten binnen België € 34,95 worden en binnen Nederland € 29,95. Bij de bestelling van het product staat het aangegeven wanneer het om een groot pakket gaat. Als u meerdere artikelen besteld proberen wij het als 1 product te versturen om de extra verzendkosten te besparen. 

 

 • Hoe wordt uw product geleverd?

Accu auto's, motoren en quads van 6 V en 12 V worden als bouwpakket in een doos geleverd. Een deel is wel voorgemonteerd maar u moet het product zelf verder in elkaar zetten. Let u er op dat de accu door de fabrikant niet is aangesloten. Als u de accudraad niet aan de accu bevestigd (bij de meeste voertuigen bevindt de accu zich onder het stoeltje of zadel) dan zal het voertuig niet rijden. Het product kan door ons gemonteerd worden maar daar zijn dan wel montagekosten aan verbonden. Deze montagekosten zijn €30 voor een normale accu auto en €40 euro voor een grote accu auto. Na montage kan het product dan niet meer verstuurd worden i.v.m. schaderisico. 

Accu quads, scooters en motoren etc van 24 V, 36 V en 48 V zijn door ons volledig gemonteerd en nagekeken. Ze kunnen dan enkel met DHL Express verstuurd worden op pallet. U kunt deze artikelen natuurlijk ook bij ons afhalen bij onze vestiging aan de Europalaan 15, 5121 DH te Rijen.

 

 • Ik heb al besteld, kan ik aan die bestelling nog iets toevoegen?

Als een bestelling is geplaatst en betaald kunnen we helaas niks meer veranderen aan die order. U zult dan een nieuwe order moeten plaatsen.

 

 • Hoe weet ik dat ik betaald heb?

Wanneer u een bestelling met iDEAL (Nederland) of Mister Cash (België) betaalt, dan krijgt u na akkoord een bevestigingsscherm. Op dit scherm staat de bevestiging van u betaling vermeld, voor uw administratie wordt u aangeraden dit scherm te printen. Na betaling dient u er altijd voor te zorgen dat u terug keert op onze website anders kan uw order niet op de juiste manier verwerkt worden. 

Ook vindt u direct na de betaling, deze betaling terug in uw internetbankieromgeving. Wanneer u de bestelling heeft afgerond, kunt u inloggen bij uw bank en in uw eigen rekeningoverzicht de betaling terugvinden.

 

 • Ik heb geen factuur ontvangen of kan die niet meer terug vinden?

U ontvangt uw factuur op het e-mailadres dat werd opgegeven bij uw bestelling. Omwille van de steeds strengere maatregelen tegen spam bij de verschillende providers kan het voorkomen dat deze mails in uw spambox terechtkomen. Indien u deze mails dus niet ontvangen heeft  kijkt u eerst even of ze daarin zijn beland.

U kunt altijd bij ons op uw account inloggen op de website en uw factuur inzien en alsnog printen.

 

 • Kan ik een aankoop terugsturen?

Bij aankopen via internet geldt een wettelijke afkoelperiode van veertien werkdagen. Binnen deze periode kunt u uw producten dus aan ons retourneren, volgens onze leveringsvoorwaarden. Voordat u iets wil retourneren ALTIJD eerst via e-mail contact opnemen met info@accuvoertuig.be. of info@accuautoshop.nl


Let op! 
Producten dienen ongebruikt en indien mogelijk in de ongeopende originele verpakking te zitten. Producten die niet compleet en/of gebruikt zijn kunnen wij helaas niet terugnemen. Producten die wel aan de voorwaarden voldoen zullen tegen nieuwprijs gecrediteerd worden. Dit gebeurd binnen 30 dagen nadat we het product hebben terug ontvangen. Alle verzendkosten, dus ook van het terugsturen komen voor rekening van de klant.

 

 • Kan ik mijn iDeal betaling annuleren of terughalen?

U kunt een iDEAL/Mister Cash-betaling niet terugdraaien. Tijdens het betaalproces wordt u nadrukkelijk verzocht een akkoord te geven voor een betaling. Wanneer u het akkoord op dit betaalverzoek geeft, kan deze handeling niet ongedaan worden gemaakt.

 

 • Ik heb de bestelling extra snel nodig voor bijvoorbeeld een verjaardag of vakantie, kan dat?

Al onze bestellingen worden met spoed uitgeleverd. Voor een aanstaande vakantie of verjaardag is om deze reden geen uitzondering te maken. Wij versturen uw bestelling tijdens werkdagen (voor 15.00 uur besteld) op dezelfde dag. Indien het om een betaling gaat buiten MisterCash of iDeal om, versturen wij de verzending binnen 24 uur na ontvangst van betaling.  

Het komt niet vaak voor, maar het is mogelijk dat uw pakket door overmacht iets langer onderweg is dan gebruikelijk. Wij zijn hiervoor afhankelijk van DHL. Graag uw begrip hiervoor.

 

 • Moet ik betalen voordat u de bestelling verstuurd?

Ja, u moet eerst betalen voordat wij uw bestelling versturen.

 

 • Mijn aankoop is defect, garantie en hoe verder?

Een product is defect wanneer het niet meer naar behoren functioneert en de in de handleiding genoemde prestaties haalt. Wanneer dit gebeurt binnen de garantieperiode kunt u het product aan ons retour zenden.

Als u een product krijgt wat u niet besteld hebt kunt u dit aan ons retourneren, wij zullen er dan zorg voor dragen dat u zo snel mogelijk het product krijgt dat wel door u besteld is. Het geretourneerde product dient ongeopend en compleet te zijn in de originele verpakking. Indien dit niet het geval is of wanneer het product gebruikssporen vertoont, dan kunnen wij het product helaas niet terug nemen. 

U dient de juistheid van het geleverde product te controleren voordat u de verpakking opent.

Voordat een artikel terug wordt gestuurd dient U altijd eerst contact opnemen met info@accuvoertuig.be.of info@accuautoshop.nl

 

 • Wat is betalen via MisterCash of iDeal?

MisterCash is een betaalmodule van verschillende Belgische banken. Als u kiest voor een Mistercash betaling dan wordt u vanaf onze website doorgelinkt naar de MisterCashbetaalmodule. Daar staat dan de hele betaling klaar die u alleen maar hoeft te fiatteren, zoals u gewend bent met internet bankieren. Dit zelfde systeem hebben wij ook voor onze vele Nederlandse klanten en heet dan iDeal.


Kijk voor meer informatie op de officiële website: www.mistercash.be of www.ideal.nl

KENTEKEN ACTIE!
LEES MEER