Over Ons

 

Elektrische Kindervoertuigen van E-Funn BV: voordelig en van hoogwaardige kwaliteit met 24 maanden garantie !

 

Auto’s, motoren, scooters, quads, trikes: in vele uitvoeringen, altijd van topkwaliteit en het voordeligste geprijsd. Zijn kinderen niet te jong voor deze voertuigen? Nee, het gaat immers om speelgoed… stoer accuspeelgoed.

 

E-Funn BV met zijn 7 persoons team, bestaat al sinds 2006 (voorheen in Breda gevestigd) en sinds september 2011 gevestigd geweest in Rijen en nu in Chaam sinds 22 maart 2021 en wordt geleid door Pim Bekers en zowel in de showroom als online bieden zij elektronisch bestuurbare speel- en rijvoertuigen aan. Geschikt voor jonge en wat oudere kinderen. Vanaf 1 jaar tot wel 12 jaar. De 280m2 grote showroom leent zich ook uitstekend voor testritjes en is ingericht met diverse modellen in soorten, kleuren en maten. Je kijkt je ogen uit. De meeste modellen lijken bovendien sterk op de volwassen versies. De collectie is recent uitgebreid met vele nieuwe modellen. E-Funn houdt de trends zorgvuldig in de gaten.

 

Kwaliteit

In onze 280m2 showroom, aan de Florijnstraat 4 in Chaam, kunnen we het accuspeelgoed het best demonstreren. Hier hebben we de ruimte om onze klanten vakkundig van dienst te zijn. We gaan voor kwaliteit: op het gebied van product én service. Dat betekent: een professionele webwinkel, een aantrekkelijke showroom, een omvangrijk magazijn zodat alles direct uit eigen voorraad geleverd kan worden, met ruimte om een testrit te maken.

Zoals volwassen automerken daarnaast de beschikking hebben over een garage, bieden wij klanten diezelfde service. In onze servicewerkplaats staan ervaren monteurs te sleutelen en zijn er flink wat (reserve)onderdelen op voorraad.

Het zijn overigens niet alleen kinderen die hier hun ogen uitkijken, de vaders en moeders, opa's en oma's doen net zo fanatiek mee. Zeker als zij oog in oog staan met de mooie collectie licentie auto’s. Deze kwaliteitsauto’s zijn tot in detail afgemaakt en vaak voorzien van; rubber banden, echte deuren, 2 of zelfs 4 motoren, een met kunstleder beklede stoel en soms zelfs een MP4 TV.

Momenteel hanteert E-Funn scherpe aanbiedingen op met name de accuauto’s van Audi, Bentley, VW, Jaguar, Ford, Mini, Lamborghini, Nissan, Porsche, Volvo, Ferrari, Vespa, BMW en Mercedes (AMG).

 

Veiligheid voor de kleinsten

Wie nu denkt dat het enkel de oudere jeugd is die hier aan zijn trekken komt, heeft het mis. Zo zijn de meeste auto’s leverbaar met afstandsbediening. Op de jonge leeftijd vanaf 1 jaar nemen kinderen plaats achter het stuur, hun gordeltje gaat om waarna papa of mama de kleine rond kunnen rijden. Zijn ze vervolgens oud genoeg dan hoeft enkel de schakelaar omgezet te worden, de voet op het gaspedaal en rijden zij zelfstandig.

Daarnaast beschikken de 24 tot en met 48 Volt-producten (de grotere en snellere quads, crossmotoren en scooters) over een zogeheten ‘oudersleutel’ waardoor ouders zelf de snelheid af kunnen stellen. Kortom: veiligheid gegarandeerd. E-Funn heeft een verantwoorde indeling op leeftijd gemaakt.

 

Bezoek de showroom

Welk kind wil nu niet zo’n blitse auto, stoere motor of sportieve quad? Benieuwd naar het uitgebreide assortiment? Kom vooral ook eens een kijkje in de showroom nemen en ontdek dat E-Funn inderdaad het grootste aanbod heeft en voorraad, de laagste prijs hanteert en de beste service biedt met 24 maanden garantie !      

 showroom 1

 Showroom 2

E-Funn Pand 1

Magazijn 2Zendingen 1Zendingen 2

KENTEKEN ACTIE!
LEES MEER